Kasus Kami

  • Pipa Plastik

    Pipa Plastik

    Tabung palastik kami dibasajankeun tabung pe fleksibel, tabung ABL Laminate, tabung tip nozzle, tabung oval, tabung super oval, tabung industri ka tabung lip gloss, tabung lipstik, tabung PBL, tabung tebu, tabung PCR, tabung extruded sareng tabung polyfoil.
    nempo leuwih
  • Cap & Aplikator

    Cap & Aplikator

    Urang nyadiakeun caps béda & applicators, kaasup cap flip, cap disc, sprayer, pompa lotion sarta pompa foaming;cap twist-off, cap akrilik, cap tusukan, cap urut sikat silikon jeung nozzle tip top cap.
    nempo leuwih

Skenario Aplikasi

Tentang Kami

Reyoung Corp. nyaéta produsén profésional tina tabung plastik sareng botol PET / HEPE pikeun rupa-rupa aplikasi kalebet kosmetik, perawatan pribadi, kageulisan, pangan, farmasi sareng industri.Kami diadopsi téknologi anyar dina bahan PCR / Tebu / PLA anu ramah lingkungan sareng biodegradable.

promote_bg

Produk Anyar

  • Borongan Eco-friendly Daur Ulang Kosmétik Collapsible Squeeze Long Nozzle Aluminium Tube

    Borongan Eco-friendly Daur ulang Kosmétik Collaps ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Newest Factory Sale Collapsible Cosmetic Aluminium Tube Medicine Ointment Aluminium Packaging Tube With Plastic Screw Cap

    Newest Factory Sale Collapsible Alumin Kosmétik ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Harga Pabrik OEM Aluminium Napel Lem Tube Adat Kosong Kosmétik Lemes Squeeze Tube

    Harga Pabrik OEM Aluminium Napel Lem Tube C ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Tube Pembungkusan Aluminium Collapsible Pikeun Kosmétik Médis sareng Percetakan Ukuran Béda

    Tube Bungkusan Aluminium Collapsible Pikeun Médis ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Kustom Kosong Kedokteran Aluminium Packing Tube Kimia Napel Lem Pelumas Leuleus Squeeze Tube

    Adat Kosong Kedokteran Aluminium Packing Tube Che ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Kelas Médis Long Nozzle Aluminium Collapsible Tube Kosong Krim Kosmétik Squeeze Tube

    Kelas Médis Long Nozzle Aluminium Collapsible ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • 2022 Desain Anyar Tabung Pembungkusan Kosong Lemes Aluminium Wadahna Collapsible Tube Pikeun Kosmétik

    2022 Desain anyar bungkusan tabung Alumi lemes kosong ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Eco Friendly bungkusan tabung perawatan kulit raray krim aluminium tabung kosmetik dina harga low

    Tabung Pembungkusan Ramah Lingkungan Perawatan Kulit C...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Hot Selling Custom Printing Tube Aluminium Murni Pikeun Bungkusan Salep Kosmétik Lemes Squeeze Tabung Aluminium

    Hot Jual Custom Printing Tube Aluminium Murni ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Paling Popular Kedokteran Farmasi Aluminium Squeeze Kemasan Tube Collapsible Kosmetik Aluminium Tube Pikeun Krim Panon

    Paling Popular Kedokteran Pharmaceutical Aluminium S ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Kualitas Luhur Collapsible Aluminium Salep Tube Krim Panon Lemes Squeeze Tube Jeung Screw Cap

    Kualitas Luhur Collapsible Aluminium Salep Tube ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Custom Murah Kosong Leuleus Squeeze Aluminium Tube Metal Laminated Kosmétik Tube Pikeun Krim Panon

    Custom Murah Kosong Leuleus Squeeze Aluminium Tube M ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Kamanusaan sarta Studi Pribadi Metal Aluminium Kemasan Tube Custom Logo Printing Ukuran Kosong ODM Kosmétik Aluminium Tube

    Kamanusaan sarta Studi Pribadi Metal Aluminium bungkusan tube Cu ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Kualitas Premium Kosong Collapsible Metal Aluminium Kedokteran Salep Kosmétik Kemasan Tube

    Kualitas Premium Kosong Metal Collapsible Aluminu...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Obat Panon Cream Collapsible Aluminium Tube Sampel Gratis Kosmétik Leuleus Aluminium Tube

    Kedokteran Krim Panon Tabung Aluminium Collapsible ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Pabrik Daur Ulang Kosmétik Aluminium Tube Médis Murni Aluminium Tube Pikeun Teething Jeung Bibit Maag

    Pabrik Daur Ulang Kosmétik Aluminium Tube Médis ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Kualitas luhur collapsible ubar salep aluminium tube Long nozzle gél tabung lemes

    kualitas luhur collapsible ubar salep alum ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Harga kalapa High Quality salep Pharmaceutical Aluminium tabung fléksibel Pikeun Kedokteran

    Harga kalapa High Quality salep Pharmac ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Aluminium Kosmétik Leuleus Tube Leungeun Krim Bungkusan Metal Aluminium Collapsible Tube Jeung Offset Printing

    Aluminium Kosmétik Leuleus Tube Hand Cream Packagi ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Kustom Kosmétik Handcream Kosong Aluminium Packing Tube Kimia napel Lem Pelumas Obat Aluminium Squeezing Tube

    Custom Kosmétik Handcream Kosong Aluminium Packin ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Kedokteran & ...

  • Aluminium Kosmétik Leuleus Tube Leungeun Krim Bungkusan Metal Aluminium Collapsible Tube Jeung Offset Printing

    Aluminium Kosmétik Leuleus Tube Hand Cream Packagi ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Kemasan Perawatan Kulit Ukuran Kustom Kosong Krim Tangan Lotion Aluminium Squeeze Tube Tabung Krim Kosmétik Lemes Pikeun Ngalelep Rambut

    Kemasan Perawatan Kulit Ukuran Khusus Krim Leungeun Kosong...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Borongan Pharmaceutical Aluminium bungkusan Tube Adat Metal disegel Aluminium Tube Pikeun Kedokteran

    Grosir Pharmaceutical Aluminium bungkusan bak ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

  • Ngaropea Kosong Aluminium Tube Metal Kosmétik Kemasan Squeeze Tubes Pikeun Krim Leungeun

    Ngaropéa Kosong Aluminium Tube Metal Kosmétik P ...

    Aluminium bungkusan lemes tabung Wadahna Pedaran Produk 1. Kami produsén profésional, nyadiakeun hiji-eureun jasa percetakan bungkusan.2. Lamun custom-dijieun jasa bungkusan dicitak anu diperlukeun, mangga nyadiakeun kami kalawan sarat anjeun sarta desain dina AI, CDR jeung file PDF.3. tabung aluminium pikeun ubar, kosmétik, lem jeung aplikasi bungkusan lianna.4. Bisa ngaropéa bahan, kapasitas, percetakan, bentuk, cap jeung sajabana Industrial Paké: Kosmétik & Médis ...

Blog urang

Naon Prosés Produksi Tabung Aluminium?

Tabung aluminium, ogé katelah tabung aluminium bungkusan, tabung aluminium, tabung logam, mangrupikeun bahan bungkusan umum, anu tiasa dianggo pikeun ngeusian lem, odol, ngalelep rambut, pigmén, kosmétik, ngagosok sapatu sareng produk salep anu sanés.Bahan aluminium moal karat, gaduh ductility alus sarta hawa kedap ...

tube lemes palastik kosmetik

Naha Tiasa Kosmétik Plastik Leuleus Tube Ngaganti Bahan Lain Leuleus Tube?

Ayeuna dina industri kosmétik, bungkusan produk bakal réngsé ngaliwatan bungkusan tube lemes plastik kosmetik.Pabrikan tabung lemes palastik parantos mendakan yén tabung lemes plastik kosmetik ieu ngagaduhan sealing sareng halangan anu langkung saé, janten ayeuna kalolobaan perusahaan kosmetik nganggo langkung seueur ...

Bungkusan Kosmétik Biasa Dipaké Plastik Lemes Tube Variétas Jeung Ciri

Fungsi jeung peran kosmétik beuki loba refined, sarta aya beuki loba kosmétik kalawan fungsi komprehensif.Bédana tingkatna atra pisan, sareng bentuk bungkusanna matak pikasieuneun.Ku alatan éta, dina raraga hadé ngamajukeun produk sorangan, para padagang geus ngalaksanakeun th ...

Naha Paké Aluminium Selang Salaku Salep Tube bungkusan?Naon Mangpaatna?

Ayeuna, tabung salep di pasar utamina nganggo tilu jinis bahan bungkusan: tabung plastik, tabung bungkusan komposit aluminium-plastik, sareng tabung aluminium.The tube bungkusan salep plastik henteu sakumaha gampang jadi cacad na wrinkled ku nabrak sakumaha aluminium, sarta bakal "rebound & ...

Naon Kaunggulan Jeung Kakurangan Tabung Lemes Plastik Anu Biasa Dipaké Dina Bungkusan Kosmétik?

Kaunggulan jeung kalemahan tina tube lemes plastik nyaéta kieu: 1. Aluminium-plastik komposit tube lemes mibanda kaunggulan handap salila pamakéan: (1) Sipat panghalang tinggi, aluminium foil boga sipat panghalang kayaning sipat panghalang cahaya, sipat panghalang oksigén jeung cai. halangan p...