Kasus Kami

  • Plastic Tube

    Tube Plastik

    Tabung plastik urang dibasajankeun tabung pe fléksibel, tabung Laminate ABL, tabung ujung nozel, tabung lonjong, tabung oval super, tabung industri kana tabung gloss lip, tabung lipstik, tabung PBL, tabung tebu, tabung PCR, tabung extruded sareng tabung polfoil.
    tingali langkung
  • Blowing Bottle

    Ngebul Botol

    Kami pabrik sareng nawiskeun botol plastik sareng lapisan mono, lapisan dua kali nepi ka lima lapisan EVOH; PET, HDPE, LDPE, MDPE, PP, PETG sareng jinis botol niupan anu keuna lemes; kapasitas tina 5ml ka 3L utamina pikeun sanitizer leungeun.
    tingali langkung
  • Cap & Applicators

    Cap & Aplikasi

    Kami nyayogikeun cap & aplikator anu béda, kalebet flip cap, cap disc, sprayer, pump lotion sareng foaming pump; cap pulas-off, cap akrilik, cap tusukan, tutup pijat sikat silikon sareng tutup top nozel.
    tingali langkung

Skenario Aplikasi

Tentang Kami

Reyoung Corp. mangrupikeun produsen profesional tabung plastik sareng botol PET / HEPE pikeun sababaraha aplikasi kalebet kosmetik, perawatan pribadi, kageulisan, pangan, farmasi sareng industri. Kami nganggo téknologi anyar dina bahan PCR / Sugarcane / PLA anu ramah lingkungan sareng biodegradable.

promote_bg

Produk Anyar

  • Empty  Disinfectant Trigger  Plastic Bottles For Cleaning Solution

    Botol Plastik Pemicu Disinfektan Kosong ...

    Fureureureuh Tangkal panyawat disinféktan tahan panyemprot botol palstic. Botol pemicu plastik didamel tina bahan HDPE, tahan ka korosi / asam / alkali. Mantap kimia. Botol semprot kami tiasa nyumponan sagala sarat anjeun. Desain semprot propésional, nozel kalayan saklar, intensitas semprot tiasa disaluyukeun, desain saklar tiasa nyegah touch teu kahaja sareng nyingkahan runtah anu teu perlu. Botol palastik pemicu anu disababkeun reyoungwildly miceun beberesih sareng desinféksi, kémping, piknik, tata rambut, wate ...

  • Hot Sale Clear Plastic Bottle With Pump Dispenser

    Panas Dijual Botol Plastik Jelas Ku Dispenser Pompa

    Fitur Didamel tina plastik PETG kalayan kualitas saé; éta botol dispenser pompa tiasa didaur ulang lingkungan. Botol pompa jelas urang tiasa dianggo dina sabun, sabun piring, sanitizer tangan, losion kosmétik, sampo, gel pancuran, beberesih wajah. Produk Paramenters Produk Namelo PET PET sareng dispenser pump Volume 30ml, 60ml, 100ml, 120ml, 175ml, 200ml, 240ml, 250ml, 500ml (Disesuaikan) Bentuk Buleud Cap Pompa Lotion, Disc Top, Flip Top Cap, Screw Cap, Fine Mist Sprayer Usa ...

  • Empty Toilet Cleaner Spray Bottle With Sprayer Nozzle Trigger

    Botol Semprot Toilet Cleaner Kosong Ku Sprayer ...

    Fitur: Bentuk botol pemicu didesain kalayan saé pikeun pas, sareng panyemprot pemicu peres. Produk Paramenters Produk Produk Harga Pabrik Grosir Detergent botol, botol penyemprot disinféktan Bahan PE Plastik Jilid 500ml / 600ml / 650ml (Disesuaikan) Bentuk pasagi Warna Disesuaikan Cap Lotion Pump, Disc Top, Flip Top Cap, Screw Cap, Fine Mist Sprayer Use detergent, disinffectant sareng Cai Surface Handling Hot St ...

  • Promotion Hot Sell Squeeze Custom Made Pe Soft Touch Tube

    Promosi Hot Jual Meres Custom Made Pe Lemes ...

    Fitur kami squeze custom ngadamel pe tube lemes dina promosi anyar sareng masihan anjeun keuna lemes nganggo perasaan. Dijieunna tina kualitas PE anu hadé, anti ragrag, éndah tur lemes, cocog pikeun sababaraha kasempetan. Produk paramenter Nami barang Custom Made Pe Lemes Toél Tabung Item henteu RYT016 Diaméter 13mm-60mm (tabung buleud) 30mm-50mm (tabung oval) Kapasitas 5ml-400ml (0.27oz-13oz) Panjang Disaluyukeun dina kisaran kapasitas tabung (5ml dugi 400ml ) Lapisan Mono-lapisan ka f ...

  • Foldable Empty Printing Reliable Small Toothpaste Tube

    Dicetak Kosong Dilipat Gigi Gigi Leutik ...

    Fitur Plastik leutik nyetak kosong pikeun bungkus pasta gigi disorot nampilkeun lipat sareng dipercaya. Tabung plastik anu tiasa dipercaya tiasa dieusian ku sérum, krim, losion, barang-barang perawatan kulit, pelembab sareng anu sanésna. Produk paramenter Nami barang Foldable Empty Printing Tube palastik dipercaya Item no RYT013 Diaméter 13mm-60mm (tabung buleud) 30mm-50mm (tabung oval) Kapasitas 5ml-400ml (0.27oz-13oz) Panjang Disaluyukeun dina kisaran kapasitas tabung (5ml .. .

  • Empty PET Plastic Pump Bottle For Body Shower Gel

    Botol Pompa Plastik Piaraan Kosong Pikeun Gél Pancuran Awak

    Fitur Didamel tina PET anu saé kualitasna, anu ngagungkeun sabun ambér pancuran gél PET botte nganggo lami. Botol Amber lotion Amber tiasa nyayogikeun panyalindungan UV pikeun produk sénsitip cahaya sapertos minyak atsiri sareng aromaterapi. Cocog pisan pikeun sampo buatan, losion awak, kondisioner, nyeuseuh awak, minyak urut, losion tangan. Produk Paramenters Produk Produk kosong PET Pompa Plastik Botol Produk henteu RYG010 Bahan Plastik Jilid 30ml, 60ml, 100ml, 120ml, 175ml, 2 ...

  • Printed Color Custom Plastic Squeeze Toothpaste Soft Tube

    Dicetak Warna Adat Plastik Ngusap Toothpaste ...

    Fitur Kami nyayogikeun jasa khusus warna anu dicitak pikeun tabung empuk odol plastik. Tabung peres gampang dipencet sareng dianggo pikeun masihan anjeun pengalaman anu langkung saé. Reusable, awét, cocog pikeun krim tangan, beberesih wajah. Kalayan tutup disk flip, tabung lemes gampang dibuka sareng pisan sealling tube kami diperes sampurna pikeun bungkus odol atanapi produk kosmétik sanés. Produk Paramenter Diaméter 13mm-60mm (tabung buleud) 30mm-50mm (tabung lonjong) Capa ...

Blog Kami

erg

Fitur sareng larapan botol niupan plastik urang

Botol niupan plastik urang kalebet jinis botol LDPE, HDPE, PVC sareng PP. Botol plastik kualitas luhur Rupa-rupa jinis kalebet silinder, boston buleud, panyemprot sareng seueur deui, bentuk khusus ditampi. Ukuran dibasajankeun ¼ oz. botol tetes panon kana 1 galon kontainer F-Style sareng sababaraha beuheung ...

er

Tabung plastik

Urang tiasa ngahasilkeun sareng nawiskeun tabung plastik sareng: lapisan tina mono-layer, double-layer dugi ka lima lapisan EVOH tube; bentukna tina buleud, bujur dugi ka bentukna datar; diaméterna tina 12.7mm ka 60mm; kapasitas ti 5ml dugi ka 500ml, panjang kustom tina awak tabung (disaluyukeun dina kisaran kapasitas tabung); hiasan dugi ka ...

c0500b39

Pasar hareup botol plastik PET

Botol palastik piaraan ngagaduhan stabilitas tinggi sareng tiasa dijantenkeun transparan kana lapisan opak. Anjeun tiasa langsung ningali sabaraha eusi dina jero. Dina waktos anu sasarengan, éta tiasa didaur ulang atanapi dianggo deui sacara aman, anu mustahil pikeun pe. Dina urutan pikeun mastikeun bahan PE kelas tinggi tina awak botol plastik ...

5a3d6a36

Aplikasi selang palastik dina industri bungkusan kosmetik

Selang plastik biasana dianggo dina bungkus kosmétik sareng ciri na dina percetakan sareng bungkus. Ayeuna, selang palastik anu biasa dianggo dina bungkus kosmétik utamina kalebet selang komposit aluminium-plastik, selang logam komposit sadaya-plastik sareng selang ko-extruded plastik, anu tiasa ...

9f5e082c

Botol piaraan niup botol

PE mangrupikeun produksi résin sintétik pangageungna di dunya sareng panggunaan bahan bungkus plastik panglobana, tapi kaku tina luhur botol plastik PE ngagaduhan larangan pikeun aplikasi dina bungkusan botol plastik. Botol palastik suntik piaraan seueur dianggo pikeun ...